munkaruha munkavédelem
cégismertető modellek automata anyagok munkavédelem csipesz
 
  A pályázat 2009 augusztusában európai uniós forrásból, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül valósult meg.
A project neve:

Nagyvállalatok logisztikai rendszerének támogatása a költséghatékonyság fokozása érdekében az erre a célra kifejlesztett segédanyag adagoló automaták segítségével, a projekt megkezdésének támogatásával, a bevezetési költségek jelentős csökkentésével

Project leírás:

Cégünk 2007 szeptemberétől kezdett logisztikai rendszerek bevezetésével foglalkozni. Ezen automatizált rendszerek a nagyvállalati szektorban teljesen új dimenziókat és lehetőségeket nyitnak a rezsianyagok elosztásában. Az automata rendszerben tárolt eszközök kiadása a megadott korlátozások figyelembe vételével, a dolgozók egyedi azonosításával, az adatok összegyűjtésével, automatikus továbbításával, értékelésével történik.

A rendszer üzemeltetője, valamint a vezetés automatikus e-mail formájában kap értesítést a fogyásról, az újratöltés szükségességéről.

A rendszer bevezetésével lehetővé válik ezen eszközök teljesen zártláncú elosztása a beszállítótól a végfelhasználóig. Általános tapasztalatunk, hogy a bevezetést követően a cégeknél 25-55%-al kevesebbet költenek a rendszerben tárolt eszközökre, rezsianyagokra, és jelentős időt takarítanak meg a beszerzési folyamatok egyszerűsödésével, a sürgős megrendelések megszűntetésével is. Kimutatható a termelékenység növekedése is a rendszer folyamatos rendelkezésre állásával a dolgozók munkahelyének közelében és megszűnik a raktárosok felesleges adminisztrációs munkája.

Mindezen előnyök a rendszer bevezetését sikerre ítélték, de a gazdasági válság a cégeket rendkívül óvatossá tette, minden beruházás lelassult vagy vakvágányra került. Így a cégek nemcsak más cégek példáját tudják felhasználni, hanem saját elemzéseket tudnak végezni mielőtt véglegesítik a beruházásaikat és megkötik a szerződéseket a gépekre.

Úgy érezzük, Európában egyedülálló tevékenységet végzünk és tevékenységünk révén a vállalatok piaci előnyhöz jutnak, költségeik csökkennek, hatékonyságuk és termelékenységük nő, munkahelyeket őrizhetnek meg.

A beruházás megtörtént, a gépek összeszerelve, élesítve várják a mintaprojektek megkezdését a nagyvállalati szektorban

A kedvezményezett neve és elérhetősége: V-STEP Kft
8000 Székesfehérvár, Berényi út 101.
Telefon/Fax: +36-22-456-056
www.v-step.hu
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
1139 Budapest, Váci út 83.,Center Point 2. irodaház
Telefon: +36-40-638-638
www.magzrt.hu
 
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.nfu.hu

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
www.magzrt
Partner login

User:


Password: