munkaruha munkavédelem
cégismertető modellek automata anyagok munkavédelem csipesz

100% elégedettségi GARANCIA jelentése

Reklamációs szempontból a Ruha és a cipő mindig is kényes árucikknek számított. Garanciánk jelentése, hogy mindig méretben megfelelő, anyagában hibátlan árut kaphassa meg, és amennyiben azzal mégsem elégedett térítjük annak árát. Az Oviruha WEBÁRUHÁZ üzletpolitikájának egyik alapja, hogy csak első osztályú, kiváló minőségű ruhákat, és lábbeliket forgalmaz.

Természetesen sajnos ezek között is előfordulhat olyan, amelyről a használat során kiderül, hogy valamilyen előre nem látott probléma jelentkezik.

Az általunk forgalmazott cipőkkel, ruhákkal kapcsolatban felmerülő reklamációkat
gyorsan
szakszerűen
a hatályos jogszabályokban előírt határidők betartásával a megrendelőinknek többlet költséget nem okozva intézzük.

Garancia feltételeit weblapunkon olvashatja!

A kiszállítás és fizetés után a megrendelő kibontja a csomagot, a ruhát és lábbelit felpróbálja. Kérjük, hogy alaposan vizsgálja meg a kapott cipőt és ruhát, kívülről-belülről egyaránt és ha bármi hibát, rendellenességet tapasztal, vagy a mérete nem megfelelő az árut azonnal küldje vissza nekünk és mi térítésmentesen kicseréljük! Amennyiben a termék nem felel meg az elvárásainak, úgy 3 napon belül küldje vissza, jelezve, hogy nem cserét kér, hanem az áru árát vissza, és mi 15 napon belül kártalanítjuk postai úton, vagy átutalással. A szállítási díj 15000 Ft összegű megrendelés alatt 1300 Ft. (futárszolgálattal)

15000 Ft feletti vásárlásnál a szállítási díjat elengedjük!

Minden termék mellett a csomagban megtalálja a gépi pénztár-blokkot (vagy a készpénzfizetési számlát, ha a megrendeléskor ezt kérte) a vásárlás dátumával, a cég APEH azonosítójával és az elérhetőségünkkel.

Kérjük, őrizze meg ezt a bizonylatot, az estleges későbbi reklamáció intézésénél ennek fontos szerepe lehet!

Ha a használat során bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjük, haladéktalanul értesítsen minket e-mailben (info@oviruha.hu) vagy telefonon a 36/22-456 056-os vezetékes számon.

A hibás terméket kérjük, küldje vissza postán a pénztárblokk (vagy készpénzfizetési számla) másolatával a 8093 Lovasberény, Hunyadi u. 32. címre.

A megrendeléskor utánvéttel szállítjuk házhoz az árut az ország bármely pontjára melynek ára minden esetben fix.

A javított, vagy a kicserélt dolgokat már ingyenesen juttatjuk el a vásárlókhoz, egyedül csak a reklamációs termék hozzánk történő elküldésének postaköltségét kell a megrendelőnek fizetnie.

Az előbbiek miatt portós, vagy utánvétes csomagot sajnos nem áll módunkban átvenni, kérjük, hogy esetleges küldeményüket kizárólag normál postai csomagként adják föl.

Az áru megvásárlása előtt feltétlenül mérje le testméreteit, és rögzítse a www.oviruha oldalon a regisztrációt követőpen a PRÓBAFÜLKE oldalon, rendszerünk ugyanis a megadott méretek alapján képes eldönteni, hogy a kiválasztott ruha jól áll -e az Ön testalkatán, sőt javaslatot is tesz újabb ruhákra, és később bármikor azonnal az Ön méretét mutatja belépés után.

Felhívjuk figyelmét, hogy a forint árfolyamának jelentős, tartós gyengülése esetén az árváltozás jogát fenntartjuk, ebben az esetben az érvényes árakat weboldalunkon találja meg.

Üdvözlettel: Dr. Várnagy Emese
tulajdonos

Partner login

User:


Password: