munkaruha munkavédelem
cégismertető modellek automata anyagok munkavédelem csipesz

2001-től foglalkozunk munkaruházat gyártással. Az eltelt idő alatt kínálatunk folyamatosan bővült, így katalógusunkban már több mint 60 féle modell szerepel. Ezek mindegyike saját tervezésű és saját készítésű. E széles modellválasztékkal a piaci igényeket a lehető legjobban igyekszünk kiszolgálni, de gyártók lévén nem zárkózunk el az egyedi megrendelésektől, modellezéstől sem. Rugalmasságunknak köszönhetően bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani és akár sorozatgyártásban elkészíteni.

Kiváló kapcsolataink vannak magyar és európai textilgyárakkal. Ennek köszönhetően a hétköznapi anyagkotól a legkülönlegesebb elképzelésig mindenre tudunk megoldást nyújtani. Folyamatosan törekszünk az elérhető legjobb ár/érték arány megvalósítására, ezért a tervezés folyamatába mindíg bevonjuk partnereinket is. Maximálisan szem előtt tartjuk a minőségi szempontokat, hogy vásárlóink mindíg elégedettek legyenek.

Amennyiben modelleink vagy szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, kérem forduljon bizalommal hozzánk árajánlat kérésével.

Partner login

User:


Password: